Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیات وزیران)؛ همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها) و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های (پارساهای) دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام این قانون، ایرانداک «سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه‌اندازی کرده که در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۵۵ مؤسسه با آن همکاری داشته‌ و نزدیک به ۵۷ هزار پارسا و بیش از ۳۱ هزار پیشنهاده را در آن ثبت کرده‌اند.

بر اساس این خبر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه پیام نور استان تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علم و صنعت در میان دانشگاه های منطقه یک آمایش آموزش عالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، موسسه آموزش عالی فروردین قائمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی بندرانزلی، دانشگاه مازندران، دانشگاه گیلان از میان دانشگاه های منطقه ۲ و دانشگاه تبریز، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه زنجان، شهید مدنی آذربایجان در منطقه ۳ رتبه‌های برتر دانشگاه ها در ثبت پایان‌نامه و رساله (پارسا) معرفی شدند.  

جدول‌های زیر نیز آمار ثبت پارسا را در هر منطقة آمایش آموزش عالی، برای پنج دانشگاه با بیشترین عملکرد نشان می‌دهند.

ثبت پارسا در شش‌ماهه دوم ۱۴۰۰ در دانشگاه‌های مناطق ده‌گانه آمایش آموزش عالی

همچنین دانشگاه‌های تربیت مدرس، شهید بهشتی، الزهرا، هنر تهران و خاتم در منطقه ۱ آمایش آموزش عالی، دانشگاه گلستان، آزاد اسلامی واحد بین المللی بندر انزلی، مازندران، صنعتی نوشیروانی بابل، پیام نور استان مازندران در منطقه ۲ و دانشگاه تبریز، محقق اردبیلی، ارومیه، زنجان، صنعتی سهند نیز در منطقه ۳ بیشترین ثبت پیشنهاد در شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۱ را داشته اند.

ثبت پیشنهاده در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ در مناطق ده‌گانه آمایش آموزش عالی

برچسب‌ها پایان نامه دانشجویی ایرانداک كارشناسی ارشد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایان نامه دانشجویی ایرانداک كارشناسی ارشد پایان نامه دانشجویی ایرانداک كارشناسی ارشد آمایش آموزش عالی ماهه دوم سال دانشگاه ها پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای

نصرت‌الله محمودی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و بقیه کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهاد‌های حمایتی ارجاع داده شدند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهد‌های کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد.

بیشتر بخوانید

سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری

محمودی اضافه کرد: هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد