Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرانداک از ثبت روزانه ۱۶۱ پایان نامه و ۱۰۴ پروپوزال در پایگاه اطلاعات علمی ایران در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران عملکرد سال ۱۳۹۹ خود را منتشر کرد. این پژوهشگاه در سال گذشته، به دلیل شرایط همه‌گیری بیماری کووید ۱۹، همه خدمات خود را به‌صورت برخط در اختیار کاربران قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق گزارش ایرانداک، در سال ۹۹ بیش از ۴۸۷ هزار پایان‌نامه و رساله دانش‌آموختگان درون کشور، هزار و ۵۸۰ پایان‌نامه و رساله دانش‌آموختگان ایرانی بیرون از کشور و نزدیک به ۲۴۰ هزار پیشنهاده در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) قرار گرفته است.

همچنین در سال ۱۳۹۹، روزانه ۱۶۱ پارسا (پایان نامه و رساله) و ۱۰۴ پیشنهاده (پروپوزال) با همکاری ۴۵۲ مؤسسه آموزش‌عالی در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده بارگذاری شده است.

۱۱ کتاب، ۴۸ مقاله نشریه، سه مقاله در همایش ملی و سه مقاله در همایش جهانی در سال گذشته منتشر شده و یک طرح پژوهشی تقاضامحور و ۱۴ طرح پژوهشی سازمانی پایان یافته است. در سال گذشته، ۸۹ دوره آموزشی برای ۱.۸۴۱ نفر دانش‌پذیر نیز در ایرانداک برگزار شده است.

گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به ۵ مأموریت بنیادین ایرانداک شامل پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاری و هماهنگی و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری پرداخته است که متن کامل و داده‌نمای این گزارش در نشانی irandoc.ac.ir/about/report در دسترس قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایرانداک پایان نامه های دانشجویی پروپوزال پایان نامه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارتند از: حذف مجوز‌های کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد یا صدور بدون شکایت، رد یا صدور بدون تأخیر، اتصال کامل به درگاه ملی مجوز‌های کشور و ارائه کامل مجوز‌ها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوز‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • متلاشی شدن چند تیم تروریستی در استان کرمان طی سال گذشته
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود